VvE Nijlansdyk
Blok 3 (115 - 133)

Wat gaan we doen

Corona maatregelen

  • Betimmering langs kunststof kozijn in trappenhuis gaatjes stoppen en sausen. 

 

 

Zoals u ongetwijfeld bekend zal zijn, gelden er sinds 12 maart 2020 in Nederland diverse maatregelen vanuit de overheid tegen de verspreiding van het Coronavirus. Meesterschilders Friesland BV volgt uiteraard deze maatregelen.

Daarom brengen wij graag de volgende punten onder uw aandacht:

  • Alleen medewerkers die vrij zijn van klachten als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts worden ingezet.
  • Onze medewerkers zijn al door ons geïnstrueerd over hygiëne-maatregelen, onderlinge samenwerking en de omgang met u als bewoner.
  • Onze medewerker zal 1,5m afstand bewaren.
  • De omschreven werkzaamheden kunnen veilig en normaal doorgang vinden onder de geldende overheidsrichtlijnen.
  • Indien men toch binnen komt, zal men een mondkapje dragen.

Planning

Wat

Wanneer

Uitvoerder

Betimmering langs kunststof kozijn

week 49 t/m 51

MSF - Meesterschilders Friesland

 

 

 

 

 

 

   

 

 

Door wie


Praktische informatie

Het werkverkeer en parkeerplaatsen
MSF zal indien nodig, met instemming van de gemeente, bouw containers plaatsen in de nabije omgeving van de wijk. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden kunnen de aannemer en zijn medewerkers verschillende parkeerplaatsen in de wijk in gebruik nemen

Werktijden en vakanties
MSF start ‘s morgens om 07:30 uur en werkt tot 16:00 uur. Voor de werknemers is roken en muziek in de woningen en op straat niet toegestaan. De werknemers laten uw woning aan het einde van de werkdag of voor het weekend altijd wind- en waterdicht achter en zorgen ervoor dat uw woning zo goed mogelijk tegen inbraak wordt beschermd.

Legitimatie
De werknemers van MSF en zijn onderaannemers zijn herkenbaar aan hun werkkleding of aan een badge van het bedrijf. Deze werknemers kunnen zich ook legitimeren.

Klachten
Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over de uitvoering van de werkzaamheden, dan adviseren wij om u dit zo snel mogelijk te bespreken met de contactpersoon Arjen Huitenga, zodat wij in overleg met u naar een geschikte oplossing kunnen zoeken om uw klachten te verhelpen.

Schademeldingen
Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden kan er altijd iets gebeuren waardoor er schade ontstaat. Uiteraard doen wij er alles aan om dit te voorkomen. Als er onverhoopt toch schade ontstaat aan uw eigendommen door toedoen van MSF, kunt u dit melden bij de contactpersoon. De contactpersoon vult dan samen met u een schadeformulier in. MSF probeert de schade altijd zo spoedig mogelijk af te handelen en indien mogelijk ook te herstellen. Mocht dit niet lukken, dan neemt de contactpersoon contact met u op om te kijken naar de mogelijke oplossingen.

Werkvoorbereiding
Vanuit het kantoor van Meesterschilders wordt wekelijks de planning en de status van de lopende projecten doorgenomen. Zo zijn we scherp op een zo goed en efficiënt  mogelijke uitvoering van de werkzaamheden.Nieuws

Ook houtrotherstel...

Tijdens het uitvoeren van schilderwerk komen onze medewerkers op sommige plaatsen houtrot tegen. Deze zwakke plekken zullen wij vakkundig repareren.